L.E.T QUESTIONS| PART 2 | COMMON L.E.T QUESTIONS|

Опубликовано: 10 Сентябрь 2026
на канале: Tofu Tutorials
101
9

This is the part two of common L.E.T questions. SUBSCRIBE For upcoming video tutorials.

📌When looking for one of our videos, visit our channel and go to playlists

Visit our Channel 💚
   / @tofututorials  


COMMON L.E.T QUESTIONS PART 2

Questions and Answers

1. The oldest province in the Philippines
Ans. ⚜️ Aklan ⚜️

2. The oldest city in the Philippines
Ans. ⚜️ Cebu City ⚜️

3. The tuna capital of the Philippines
Ans. ⚜️ Gen. San City ⚜️

4. The surfing capital of the north
Ans. ⚜️ La Union ⚜️

5. The sugar bowl of the Philippines
Ans. ⚜️ Negros Occidental ⚜️

6. The largest province in the Philippines
Ans. ⚜️ Palawan ⚜️

7. The Philippines largest city
Ans. ⚜️Davao City ⚜️

8. The first Queen City of the south, city where the past is always the present
Ans. ⚜️ Iloilo City ⚜️

9. What is the salt making capital of our country?
Ans. ⚜️ Pangasinan ⚜️

10. The ever distinguished loyal city
Ans. ⚜️ Manila ⚜️

THANK YOU FOR WATCHING!!

SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL FOR MORE UPCOMING VIDEO TUTORIALS.

LIKE AND SUBSCRIBE 😉

ADD US ON FACEBOOK !
👉  / tofu.tutorials  

FOLLOW US ON FACEBOOK
👉  / tofututorials01  


Part 1 Link
👉   • L.E.T QUESTIONS | PART 1 | COMMON L.E.T QU...  

Watch this video 'til end. Thank you

Luke 1: 37
FOR THERE IS NOTHING THAT GOD CAN NOT DO

GOD BLESS 🙏

THINK POSITIVE AND SAY
" I WILL PASS THE EXAM "

~-~~-~~~-~~-~
Please watch: "⚠️ ATTENTION! WATCH THIS VIDEO WE CREATE| ⚜️ SUBSCRIBE NOW ⚜️"
   • ⚠️ ATTENTION! WATCH THIS VIDEO WE CREATE| ...  
~-~~-~~~-~~-~